Ευκαιριες καριερας στην Θεσσαλονικη

Αναζητηση θεσεων ανα κατηγορια Αναζητηση θεσεων ανα περιοχη

Οι θέσεις μας στο email σας!  Εγγραφείτε τώρα!

  • Λάβετε ειδοποιήσεις με νέες ευκαιρίες απασχόλησης που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας
  • Λάβετε σχετικές ανακοινώσεις και ενημερώσεις από την οργάνωσή μας
  • Μοιραστείτε τις ευκαιρίες εργασίας με την οικογένεια και τους φίλους σας μέσω e-mail
ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

kariera.gr: Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση

Η εταιρία Καριέρα ΑΕ ιδρύθηκε το 1997, με στόχο την κάλυψη των κενών στην ενημέρωση σχετικά με την αγορά εργασίας και την υποστήριξη των νέων που αναζητούν εργασία. Μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν η εταιρία έθεσε τη βάση για τη μετεξέλιξή της σε έναν οργανισμό ευέλικτο και γρήγορα αναπτυσσόμενο, σχεδιάζοντας διαρκώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες καριέρας, που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες του δυναμικού χώρου της αγοράς εργασίας. Το kariera.gr είναι το ηγετικό on-line recruitment site στην Ελλάδα. Από τον Οκτώβριο του 2007 αποτελεί μέλος του παγκόσμιου ηγέτη CareerBuilder.com, του μεγαλύτερου site για την αγορά εργασίας στις ΗΠΑ.

Διαθέτει 165,000 επισκέπτες/μήνα, πάνω από 50,000 εγγεγραμμένους υποψηφίους στη βάση βιογραφικών και δημοσιεύει μηνιαίως πάνω από 230 αγγελίες εύρεσης εργασίας για την Βόρεια Ελλάδα αποκλειστικά.

Το Thessaloniki.jobs αποτελεί εξειδικευμένο site του kariera.gr και στόχο έχει να προβάλλει τις θέσεις εργασίας της Βόρειας Ελλάδας – Θεσσαλονίκης, και να διευκολύνει τους υποψηφίους στην εύρεση της ιδανικής θέσης για αυτούς.

Αποστολή & Όραμα μας: Ευρύτερος σκοπός της εταιρίας μας είναι να φροντίσουμε ώστε να βρεθεί «Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!».

Είμαστε εδώ, όσο αναζητάτε εργασία!